PRIVATE

SERVICES

Vi løser ethvert sikkerhedsbehov for private, lige fra alarm og videoovervågning til døgnbemanding med livvagter. Vores løsninger er altid skræddersyet og vores personel ligger en ære i at levere en professionel ydelse..

ALARM OG VIDEOOVERVÅGNING

Alle hjem i dag bør som minimum have en indbrudsalarm, så man altid bliver informeret hvis noget uventet og uønsket sker. Med vores system er der koblet en vagt til og i er derfor sikret at der altid er nogen der tager sig af situation i jeres hjem. I har desuden mulighed for at koble videoovervågning til så beviserne er bedre. Derudover er der mulighed for at tilslutte Brandalarm og fugtmålere til anlægget.

Kontakt os gerne for at få en gratis rådgivning om jeres behov..

FESTVAGT

Skal i holde fest, så kan vi hjælpe med en tryg aften, fuld af god stemning. Om det er stor fest i foreningen eller vejfest, eller en lille fødselsdag hvor man ikke vil forstyrres af udefra komne, skal jeres barn holde fødselsdag og syntes at det er pinligt at forældrene skal være der? Så lad os tage os af det, vi sørger for en god aften for alle..

PROFESSIONELT NABOVÆRN

Professionelt naboværn er vores vagtkoncept til private.

Konceptet går ud på at i slår jer sammen i jeres forening og så bliver I tilknyttet en af vores vagtbiler som kører i jeres område. I får klistermærke til jeres postkasse og skilte til området. I får selvfølgelig også et mobilnummer i kan kontakte døgnet rundt.

Lyder det som noget for jer, så kontakt os gerne for nærmere info.

LIVVAGT

Vi leverer de mest professionelle livvagter, skræddersyet til jeres behov. Har i behov for en vagt i jeres hjem, eller til at følge jer i jeres dagligdag? Vi skræddersyer sammen med jer løsningen, og livvagterne er i selv med til at ansætte, på den måde sikre vi et match, da i sikkert kommer til at bruge mange timer sammen.

Kontakt os for et møde med gratis rådgivning, og lad os planlægge opgaven så den er tilpasset jeres behov.