OM OS

Jeg hedder Allan Danielsen, og det er mig, som har Alphaguard. Jeg har startet virksomheden med udgangspunkt i min massive erfaring i sikkerhedsbranchen, og med lysten og målet om at forny, udvikle og forbedre. Jeg har arbejdet i forskellige funktioner inden for vagt- og sikkerhedsbranchen siden 2008, og jeg ved, hvad der virker i teori og i praksis.

 

Alphaguard er en innovativ sikkerhedsvirksomhed, som fremfor alt bygger på kernebegreberne kvalitet, innovation, troværdighed og erfaring. Du kan læse om begreberne og deres betydning i Alphaguards arbejdspolitik på forsiden. Overordnet kan jeg dog sige, at vi i enhver form for opgave sikrer en løsning af den højeste kvalitet på markedet, og at vi prioriterer den enkelte kunde og dennes tryghed og komfort højt. Når du vælger Alphaguard til en sikkerhedsløsning, skal du vide, at du trygt kan læne dig tilbage og have tiltro til, at vi løser opgaven præcis som aftalt, og at vi vil gøre vores absolut ypperste for at leve op til dine forvetninger.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om den sikkerhedsløsning, du søger. Hos Alphaguard glæder vi os til at høre fra dig, og til at være din nye foretrukne sikkerhedsvirksomhed.

 

De bedste hilsner

Allan L. Danielsen.