ERHVERV

OMRÅDEVAGT

Hos Alphaguard tilbyder vi et innovativt koncept inden for områdevagt. Kodeordene inden for vores arbejde med områdevagt er skabelse af tryghed, og vi skiller os ud ved, til forskel fra andre vagtfirmaer, altid at være i nærheden af jeres virksomhed. For at vi kan yde den bedst mulige service inden for områdevagt anbefaler vi dog, at du tilføjer et PTZ kamera til din løsning hos os. I er altid mere end velkomne til at kontakte os og høre mere om, hvad vi hos Alphaguard kan tilbyde inden for områdevagt.

PTZ KAMERA

Vælger du et PTZ kamera hos Alphaguard får du en løsning, som sikkerhedsmæssigt og servicemæssigt er i absolut topklasse. Kameraet fungerer således, at en lille føler registrerer enhver form for hændelse, og en besked bliver sendt til kontrolcentralen, som straks kan tage affære. I kameraet findes et avanceret diagnoseprogram, som kan se forskel på, om det registrerede objekt er et menneske, et dyr eller blot vinden. Diagnoseprogrammet og kameraets intelligens gør, at vi hos Alphaguard kan sikre, at relevante oplysninger ikke forsvinder i mængden af data. Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at kontrolcentralen kan kommunikere direkte igennem kameraet. På den måde kan man eksempelvis bede uønskede personer om at forlade jeres område, og et PTZ kamera har derfor på alle måder en enorm præventiv effekt.

TILSYN

De fleste virksomheder vil formodentlig finde det brugbart, at en vagt tilser virksomhedens lokaler et par gange i løbet af natten. En tilsynsordning fra Alphaguard er ikke blot brugbar og effektiv, men den giver jer ro i maven og har en målbar effekt. Når vi tilser jeres virksomhed sørger vi overordnet for, at alt er som det skal være, og at jeres virksomhed er lukket og slukket på forsvarlig vis. Blandt andet sørger vi for at vinduer, døre og porte er lukket og låst, og vi tilser tekniske installationer for at undgå brand- og vandskader. Lad trygt Alphaguard tilse din virksomhed.

BYGGEPLADSSIKKERHED

Hos Alphaguard leverer vi komplette løsninger til jeres byggeplads. Vi er i stand til at levere en totalløsning, hvor vi fremfor alt garanterer en sikker drift i jeres byggeri. Hvis I vælger os til at stå for sikkerheden på den pågældende byggeplads, vil I undgå at blive ramt af svind, og vores tilstedeværelse vil forebygge vand- og brandskader. Vi stræber altid efter at implementere tekniske løsninger i vores arbejde inden for byggepladssikkerhed. Det gør vi, fordi vi er bevidste om, at vagten ikke kan være alle steder på én gang, og vi ønsker at sørge for jeres komplette sikkerhed på byggepladsen.

SERVICEVAGT

Når du bestiller en servicevagt igennem Alphaguard til en hvilken som helst opgave, vil du få en vagt som er præsentabel, udadvendt og imødekommende. Vores vagter skaber tryghed via dialog, og har alle de rette kompetencer til at forebygge og tage hånd om uønskede situationer. Med en servicevagt fra Alphaguard vil I opleve, at jeres medarbejdere føler sig trygge ved vagtens tilstedeværelse, og vi vil gøre vores absolut bedste for, at I bliver fuldt ud tilfredse med den pågældende løsning. Vores servicevagter bliver altid screenet til den specifikke opgave, og på den måde sikrer vi det rette match. Kontakt os allerede nu for et uforpligtende tilbud.